Bosbar De Eekhoorn

Welkom bij de piknikfabrik!

luilekkeren in de natuur

Volg ons op

 

 

We zijn uitverkocht tot en met 16 september 2018. Wil je die periode toch picknicken, kom dan langs in de bosbar aan de Kalmthoutse Heide en kies à la carte een take out picknick.

Wil je de streek rond Kalmthout verkennen met de fiets? Vanaf nu leveren wij fietsen ter plaatse (ook elektrisch) voor groepen vanaf 10 personen.

 

Picknick take out en bolderkar aan Bosbar De Eekhoorn.

 

Tijdens de zomermaanden openen wij een popupbar met sfeervolle terrasjes en een speeljungle aan het fietspad van de Kalmthoutse Heide. Deze ligt op 400 meter van de hoofdparking aan De Vroente in Kalmthout.

 

Je kan er voor, tijdens of na een wandeling of fietstocht terecht voor verkwikkende zomerdrankjes, cocktails en streekbieren. Op de menu vind je aperitiefbordjes, broodjes, salades of een iets grotere hap. En voor fans is er weer ons lekkere ambachtelijke roomijs.

 

Wil je liever in het heidelandschap genieten van een hapje en een drankje in een handige picknickbox? Kom langs in de bosbar en stel zelf je lunchpakket samen. Onze bolderkar wordt klaargezet voor groepen vanaf 6 personen. De bolderkar bestel je best via deze website, zie bestelformulier.

 

Voor de laatste updates, neem een kijkje op de facebookpagina van Bosbar De Eekhoorn.