Spoorfietsen

Welkom bij de piknikfabrik!

luilekkeren in de natuur

Volg ons op


Lente 2019, we verklaren het picknickseizoen weer voor geopend.

Onze zomermenu staat online, bestellen kan vanaf 8 personen.

De Piknikfabrik is gesloten op dinsdag en woensdag en tijdens het Pinksterweekend. 

 

Wil je de streek rond Kalmthout verkennen met de fiets? Vanaf nu leveren wij fietsen ter plaatse (ook elektrisch) voor groepen vanaf 10 personen.


Bosbar De Eekhoorn opent vanaf vrijdag 17 mei. 


Picknicken in het militair domein te Brasschaat: met de spoorfiets, de fiets of te voet.


Fiets in groep op een unieke spoorfiets over een oude militare spoorweg van Kapellen tot Brasschaat en terug. Onderweg hou je halt aan Perron Noord voor een picknick. Zin in een tochtje met de Spoorfiets, kijk hier voor alle informatie en reservatie.


Liever op twee wielen of te voet het militair domein verkennen? Er lopen verschillende wandel- en fietsknooppunten door het militair domein. Perron Noord ligt aan fietsknooppunt Antwerpen 21 en wandelknoopunt 61.


Perron Noord is een leuke ontmoetingsplaats verscholen in de bossen van het militair domein van Maria-ter-Heide (Brasschaat) met een weids zicht op het vliegveldje. Er is een speeltuin voor kinderen en een picknickweide met picknickbanken. 


De Piknikfabrik levert de picknick bij het vertrekpunt van de Spoorfiets in Kapellen of aan de picknickweide van Perron Noord in Brasschaat.


Omdat we een samenwerking aangaan met de brasserie ter plaatse, worden er in het picknickpakket aan Perron Noord geen dranken voorzien. Er is een uitgebreide drankenkaart waaruit je kan kiezen tijdens de tussenstop. Per persoon wordt er 5 euro korting gegeven (kinderen 2 euro).