Spoorfietsen

Welkom bij de piknikfabrik!

luilekkeren in de natuur

Volg ons op

 

Lente 2019, we verklaren het picknickseizoen weer voor geopend.

Onze zomermenu staat online, bestellen kan vanaf 8 personen.

De Piknikfabrik is gesloten op dinsdag en woensdag.

Wil je de streek rond Kalmthout verkennen met de fiets? Vanaf nu leveren wij fietsen ter plaatse (ook elektrisch) voor groepen vanaf 10 personen.

 

3de editie Bosbar De Eekhoorn komt eraan. Zoek je nog een leuke locatie aan de Kalmthoutse Heide voor je activiteit, workshop, marktje enz. Laat het ons weten!

 

Picknicken in het militair domein te Brasschaat: met de spoorfiets, de fiets of te voet.

 

Fiets in groep op een unieke spoorfiets over een oude militare spoorweg van Kapellen tot Brasschaat en terug. Onderweg hou je halt aan Perron Noord voor een picknick. Zin in een tochtje met de Spoorfiets, kijk hier voor alle informatie en reservatie.

 

Liever op twee wielen of te voet het militair domein verkennen? Er lopen verschillende wandel- en fietsknooppunten door het militair domein. Perron Noord ligt aan fietsknooppunt Antwerpen 21 en wandelknoopunt 61.

 

Perron Noord is een leuke ontmoetingsplaats verscholen in de bossen van het militair domein van Maria-ter-Heide (Brasschaat). Er is een speeltuin voor kinderen en het ruime terras biedt een weids zicht op het vliegveldje en de omgeving.

 

De Piknikfabrik levert de picknick bij het vertrekpunt van de Spoorfiets in Kapellen of aan Perron Noord in Brasschaat.

 

Picknickseizoen 2019 onder voorbehoud. Update in de loop van maart.