Winterpicknicks

Welkom bij de piknikfabrik!

luilekkeren in de natuur

Volg ons op

 

De winterpicknicks in de Gloriëtte van het Arboretum in Kalmthout zijn uitverkocht, enkel nog mogelijk op weekdagen. Wil je toch in deze periode picknicken, dan kan dit in de Kalmthoutse Heide op verschillende locaties.

Wil je de streek rond Kalmthout verkennen met de fiets? Vanaf nu leveren wij fietsen ter plaatse (ook elektrisch) voor groepen vanaf 10 personen.

 

Zomermenu vanaf maart 2019.

 

Winterpicknicks in het Arboretum

 

De idyllische Gloriëtte in het Arboretum van Kalmthout vormt het decor van onze winterpicknicks. Met zicht op de winterse silhouetten van de plantentuin geniet je van een lekkere middaglunch in eigen gezelschap.

 

De vrijwilligers van het Arboretum bekleden de Gloriëtte met mooie plantencreaties en het prieel wordt sfeervol aangekleed met tafeldecoratie, boomstammen en schapevelletjes.

 

 

 

 

 

Praktische info

 

Het winteraanbod loopt van begin december 2018 tot eind februari 2019 voor groepen van 10 tot 20 personen volgens beschikbaarheid. Reserveren kan via het bestelformulier op deze website.

 

De winterpicknicks worden op het middaguur geleverd, de Gloriëtte is voor het gezelschap gereserveerd van 12 tot 17 uur, tevens het sluitingsuur van het Arboretum.

 

Bij het pakket 'Stoverij op de Hei' kunt u kiezen uit één van de stoofpotjes voor het ganse gezelschap. Voor 20 personen heeft u de keuze uit twee stoofpotjes.

 

De Gloriëtte staat bij mooi weer in het winterzonnetje maar behalve een gasbrander buiten is er geen verwarming aanwezig. Kleed je best warm aan en volgens het weerbericht.

 

Wenst u onze winterpicknicks in de Kalmthoutse Heide of op een andere locatie, informeer gerust naar de mogelijkheden op info@piknikfabrik.be

 

 

 

Winterse kost: onze formules

 

Op de menu staan huisbereide warme gerechten en streekproducten, aangevuld met koude en warme dranken. In het bestelformulier staan extra's zoals wijnen en winterse dranken. De toegang tot de plantentuin van het Arboretum is inbegrepen in de prijs. Kinderen tot 12 jaar betalen 12 euro. Kies uit onderstaande pakketten.

 

Souper à la Gloriette 25€

pompoensoep met garnituur

brood en goei boter

plankje van streekkazen en vleeswaren

boerenvla

appelcake

vers fruit

lokaal appelsap

water

koffie

kruidenthee

 

Stoverij op de hei 35€

stoofpotje van rund of vol-au-vent of veggi

winters groenteslaatje

brood en goei boter

mini-quiche

boerenvla

appelcake

vers fruit

lokaal appelsap

water

koffie

kruidenthee