Bestelformulier

Welkom bij de piknikfabrik!

luilekkeren in de natuur


Volg ons op

Momenteel is de Piknikfabrik gesloten omwille van de Coronamaatregelen. Bestellen kan van zodra grotere groepen (8 personen) opnieuw mogen samenkomen. 

Bestelformulier of vragen?


Vul hier het bestelformulier in als je reeds concrete plannen hebt, eventueel kunnen we de datum en locatie in optie houden (maximum 2 weken). Minimum aantal is 8 personen (kinderen niet inbegrepen). Het pakket Piknik Bosbar take out kan vanaf 2 personen, dranken kunnen ter plaatse in de bosbar bijbesteld worden.


We sturen je een offerte met de betalingsgegevens. Na betaling ontvang je alle praktische informatie en de code om het picknickpakket te openen.


Andere wensen of vragen? Stuur dan een mailtje naar info@piknikfabrik.be.

Bellen kan op donderdag en vrijdag op het nummer +32 472 222 073.

 
 
 
 
 
 
 
geen kruidenthee -10,00€
geen koffie -10,00€
geen warme dranken - 20,00€
 
Wijn wit 12,00€
Wijn rood 12,00€
Prosecco 15,00€
Heidebrand (jenever) 20,00€
Heidebieke (likeur) 17,00€
Huisgemaakte punch (1L) 15,00€
Verse gemberthee (1L) 10,00€
Verse muntthee (1L) 8,00€
Wandelkaart Grenspark Kalmthoutse Heide 2,00€
Quichehapjes (pp) 3,00€
 
 
 
 
 
 
 
 

Versturen wil zeggen dat u een vrijblijvende offerte vraagt, dit houdt nog geen verkoop in. U ontvangt van ons een offerte, bij akkoord dient u de betaling uiterlijk 3 dagen op voorhand op onze rekening te staan. Voor groepen met meer dan 20 personen dient u de bestelling 3 weken op voorhand aan te vragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Onze privacyverklaring geeft meer informatie over de gegevensverwerking. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies en de privacyverklaring.

Lees meer
Accepteren