Kortenhoeff

Welkom bij de piknikfabrik!

luilekkeren in de natuur

Volg ons op

Momenteel is de Piknikfabrik gesloten omwille van de Coronamaatregelen. Bestellen kan van zodra grotere groepen (8 personen) opnieuw mogen samenkomen. 

Picknicklocatie Kortenhoeff (nr.4 op het plan)


Kortenhoeff biedt een landschap van droge en natte heide, bos en weiland.


De picknicklocatie ligt aan de schaapskooi van Kortenhoeff aan de Abdijlaan te Huijbergen (NL).  Je kan zowel plaatsnemen op de picknickbanken als op de grasvelden in de onmiddellijke omgeving. Door de ligging aan een openbare weg is deze pikniklocatie uitermate geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit. Achter de schaapskooi kunnen kinderen in een afgebakende zone spelen.


Een mooie wandeltocht langs het wandelpad muis (1,7 km) met eventuele aansluiting op wandelpad uil (2.1 km) behoren tot de mogelijkheden vanaf deze locatie. Of neem een kijkje aan de andere kant van de weg en geniet van het uitgestrekte landschap aan de Kleine Meer (doorsteek 700m rechts aanhouden, wandeling Fuut, 4 km).

Deze website maakt gebruik van cookies. Onze privacyverklaring geeft meer informatie over de gegevensverwerking. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies en de privacyverklaring.

Lees meer
Accepteren