Bosbar

Welkom bij de piknikfabrik!

luilekkeren in de natuur

Volg ons op


NIEUWS


Onze zomermenu is er!


Bezoek de nieuwe uitkijktoren De Stapper van Grenspark Kalmthoutse Heide

ter hoogte van onze picknicklocatie Parking Zuid.


Bosbar De Eekhoorn opent deze zomer vanaf zaterdag 20 juni tot 20 september 2020.
Bosbar De Eekhoorn


Tijdens de zomermaanden openen wij een popup-bar met sfeervolle terrasjes en een speeljungle aan het fietspad van de Kalmthoutse Heide. Deze ligt op 400 meter van de hoofdparking aan De Vroente in Kalmthout. De 4de editie van de bosbar start op zaterdag 20 juni en loopt tot 20 september 2020. Momenteel wachten we nog op verdere instructies ivm Corona.


Je kan er voor, tijdens of na een wandeling of fietstocht terecht voor verkwikkende zomerdrankjes, cocktails en streekbieren. Op de menu vind je aperitiefbordjes, broodjes, salades of een iets grotere hap. En voor de fans is er weer ons lekkere ambachtelijke roomijs.


Picknick take out en bolderkar aan Bosbar De Eekhoorn.


Wil je liever in het heidelandschap genieten van een hapje en een drankje in een handige picknickbox? Kom langs in de bosbar en stel zelf je lunchpakket samen. Onze bolderkar wordt klaargezet voor groepen vanaf 8 personen. De bolderkar bestel je best via deze website, zie bestelformulier.


Voor de laatste updates, neem een kijkje op de facebookpagina van Bosbar De Eekhoorn.


 

Deze website maakt gebruik van cookies. Onze privacyverklaring geeft meer informatie over de gegevensverwerking. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies en de privacyverklaring.

Lees meer
Accepteren