Hoe werkt het

Wandel of fiets je ook graag in de natuur?

Of heb je iets te vieren?


Laat je onderweg verrassen

en bestel een smakelijke picknick van de piknikfabrik.


IMG_20200706_105017
IMG-20160924-WA0006_edited2
Afbeelding van Mie
Pakket

We werken zoveel mogelijk met producten uit de korte keten en werken voor onze groentjes samen met de bioboeren van De Zwanenberg. 


Extra's zoals wijn, warme dranken,...kunnen bijbesteld worden in het bestelformulier.


Omdat we groepspakketten klaarmaken, proberen we een zo gevarieerd mogelijk pakket samen te stellen voor ieder wat wils. We kunnen daarom helaas zeer beperkt rekening houden met voedselintoleranties. Onze allergenenkaart kan op eenvoudig verzoek via mail doorgestuurd worden.Levering

Onze elektrische auto's zoemen als bijtjes door het landschap en leveren zowel op de vaste locaties als op een picknicklocatie naar keuze (maximum 15 km rond Kalmthout). 


Bestellen

De piknikfabrik levert aan groepen vanaf 8 personen (minimum 6 volwassenen). Voor bestellingen tijdens het weekend vragen we ten laatste de woensdag ervoor je aanvraag te doen. Overige bestellingen kunnen tot 3 dagen op voorhand.  Een picknick aanvragen en betalen doe je via het bestelformulier dat je op deze website vindt. Extra vragen of opmerkingen mogen daar genoteerd worden. In de bevestigingsmail staan een overzicht van de bestelling, de code voor de picknick en de verdere instructies. Op de afgesproken tijd en plaats staat je picknickpakket klaar. We vragen een borg van 50 euro voor onze herbruikbare non-food materialen. Deze wordt na goede ontvangst en het proper achterlaten van de locatie teruggestort. Annuleren of het wijzigen van de locatie wegens slecht weer kan tot 3 dagen op voorhand.


Beschikbaarheid

De Piknikfabrik levert het hele jaar door, met uitzondering van de maand november. Reserveer best op tijd, zo ben je zeker dat je locatie nog vrij is en dat we niet volgeboekt zijn. We zijn gesloten op dinsdag en woensdag maar voor grote groepen vanaf 20 personen maken we graag een uitzondering.


Grote groepen Ben je met meer dan 20 personen? Dan ontvangen we graag de bestelling 3 weken op voorhand. In het Grenspark kies je dan best voor locatie De Vroente. Er staan vele picknickbanken en van hieruit vertrekken ook de meeste wandelpaden in het natuurgebied.


Evenementen

Zoek je gepersonaliseerde picknickpakketten voor een evenement? Of wil je liever aanschuiven aan een picknickbuffet, ergens midden in de brousse? We denken graag mee en werken een voorstel uit.
Betaal met: